To main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

IMS – integrerte ledelsessystemer i praksis

november 15 kl:09:00 - november 16 kl:16:00

8 900,- eks mva

 

To innholdsrike kursdager for deg som søker kompetanseutvikling i arbeidet med integrerte ledelsessystemer. Kurset er også for dere som har et kvalitetsledelsessystem etter ISO 9001 og som vurderer å utvide omfanget med noen av standardene ISO 14001/22000/45001 for Miljø, Mattrygghet og Arbeidsmiljø.

 

Formålet med kurset er å gi deg kursdeltaker dypere kunnskap og forståelse om de ulike standarders krav og verktøy langs to konseptuelle dimensjoner; Ledelsessystemets livssyklus, struktur og modenhet relatert til samsvar med ISO kravene (Lite <–> Mye), og ledelse og organisasjonskulturen (Lav <–> Høy) relatert til graden av bevissthet, engasjement, kollektive holdninger og atferd i organisasjonen. Samt gi deg innsikt slik at du evner å evaluere et integrert ledelsessystems nytteverdi i relasjon til organisasjonskultur og forretningsprosesser.

 

Etter gjennomført kurs er målet at deltakeren skal:

• ha økt forståelse om krav og verktøy i ISO standardene for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø

• ha blitt inspirert til å videreutvikle din kompetanse om integrerte ledelsessystemer

• ha fått tilført nyttig kunnskap og gitt forutsetninger for arbeide systematisk med forbedringer både kulturelt og strukturelt.

• ha økt sin kunnskap og forståelse for hensikten og verdien i standardisering og uavhengig sertifisering av ledelsessystemer.

 

Kursets form og ramme:

• Forelesninger, Presentasjon med oppgaver, individuelt og i gruppe, med praktisk bruk av PUKK/PDCA metodikken.

• Det utleveres fyldig kursdokumentasjon og kursbevis.

 

Forkunnskaper

Det stilles ingen forkunnskaper, men det er en fordel med noe erfaring fra ledelse. Kunnskap om en av ISO standardene 9001, 14001, 22000 eller forskrift om internkontroll er også en fordel, men intet krav.

 

Målgruppe

Administrative og operasjonelle ledere samt andre med ansvar, oppgaver og interesse for internasjonale ledelsessystemer og styring

Kursholder

Jan Erik Åkesson Ypma er revisor og kursleder i Intertek Certification og har 20 års erfaring som rådgiver, kvalitet/revisjonsleder for prosjekter og organisasjoner. Han er utdannet høyskoleingeniør industriell elektronikk, har hovedfag i biologi og en Master of Management grad innen internasjonal forretningsutvikling, prosess og kunnskapsledelse. Ypma har bred erfaring med å innføre, bruke og revidere ledelsessystemer etter PUKK/PDCA (Planlegg-Utfør-Kontroller-Korriger) modellens prinsipper for kontinuerlig forbedring.

Detaljer

Start:
november 15 kl:09:00
Slutt:
november 16 kl:16:00
Pris:
8 900,- eks mva

Arrangør

Intertek Certification AS
Telefon:
+47 33 42 00 40
Epost:
certification.norway@intertek.com
Hjemmeside:
www.intertek.no

Sted

Sandefjord
Scandic Park Sandefjord, Strandpromenaden 9
Sandefjord, Vestfold 3208 Norge
+ Google Map

Meld deg på her

10 av 10 tilgjengelig

Please fill in all required fields

Send bekreftelse til: