To main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

FSSC/ISO 22000 – Næringsmiddeltrygghet

november 27 kl:09:00 - november 28 kl:16:00

Et kurs for deg som ønsker eller har behov for å lære mer om ledelsessystemer for næringsmiddeltrygghet og hvordan ISO 22000 og FSSC 22000 kan bidra til å håndtere krav for å få trygge næringsmidler. FSSC finnes nå i en versjon 4, og det er denne nye versjonen som blir gjennomgått på dette kurset.

 

FSSC 22000 består av ISO 22000/ISO TS 22002-1, og dette kurset gjennomgår delkravene i de ulike standardene. Du får også lære hvordan de kan implementeres i forskjellige virksomheter.
Dette kurset gir en unik oversikt og er en god praktisk implemeneteringstrening. Det gir deg kunnskap og verktøy for å enkelt kunne implementere standardene innen egen virksomhet, enten som et tillegg til de andre ISO standarder, eller som et helt nytt styringssystem.

 

Etter gjennomført kurs er målet at deltakeren skal:
  • Ha en god forståelse og kunnskap om ISO 22000 og FSSC 22000 og HACCP
  • Ha et antall konkrete forslag på praktisk implementering av FSSC 22000 og HACCP
  • Ha hatt en god erfaringsutveksling med de andre deltakerne og med kursholder som har lagt revisjonserfaring fra forskjellige virksomheter innen næringsmiddelbransjen, fra de minste til de største

 

Kursets form og ramme:
  • Historikk
  • ISO 22000 og FSSC 22000 – sentrale begreper og delkrav
  • ISO/TS 22002-1 – krav, tolkning og tilpasning
  • Grunnforutsetninger
  • Kort gjennomgang av HACCP studie (for de som ønsker fordypning har vi en tredje kursdag)
  • CCP, styrbare PRP
  • Veien til sertifisering
  • Bruk av eksempler og dialog for å skape forståelse
  • Gruppearbeid og diskusjoner

Kurset gjennomføres i moderne lokaler av Kerstin Hansson, en meget erfaren revisor og kursholder. Gjennom eksempler, utdypninger, presentasjoner, diskusjon og oppgaver involveres deltakerne gjennom hele kurset.

 

Forkunnskaper

Det er intet krav, men det er en fordel å ha grunnleggende kunnskap om næringsmiddeltrygghet og implementering av styringssystem.

 

Målgruppe

Kurset henvender seg i første omgang til deg med overgripende og/eller praktisk ansvar for kvalitets- og næringsmiddeltrygghet og sertifisering innen virksomheten. Kurset passer også for konsulenter som arbeider med å støtte en virksomhet i spørsmål knyttet til næringsmiddeltrygghet.

 

Det utleveres kursbevis ved kursavslutning.

Detaljer

Start:
november 27 kl:09:00
Slutt:
november 28 kl:16:00
Pris:
$0

Arrangør

Intertek Certification AS
Telefon:
+47 33 42 00 40
Epost:
certifcation.norway@intertek.com
Hjemmeside:
www.intertek.no

Sted

Sandefjord
Scandic Park Sandefjord, Strandpromenaden 9
Sandefjord, Vestfold 3208 Norge
+ Google Map

Who's Attending

9 people are attending FSSC/ISO 22000 – Næringsmiddeltrygghet

  • Jens Tarjei Jensen
  • Nina Jørgensen
  • Markus Bjørnestad
  • Åslaug Birkeland
  • Karin Kvernberg
  • Rikke Hole
  • Mette Vagnby
  • Angelika Florvaag

Meld deg på her

FSSC/ISO 22000 versjon 4

Please fill in all required fields

Send bekreftelse til: